Αρχική Σελίδα

SHENZHEN ZLONE LIGHTING CO.,LTD

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. ΦΩΤΙΣΜΟΎ SHEN ZHEN ZLONE, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2008, είναι γρήγορη αυξανόμενη επιχείρηση και γίνεται τώρα ένας από τους κύριους κατασκευαστές και τους προμηθευτές των οδηγήσεων ελαφριούς στην Κίνα.

 

ZLONE την επαγγελματική διαδικασία παραγωγής και τις επαγγελματικές τεχνικές, που εξοπλίζονται με τον προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής όπως να τοποθετήσει επιφάνειας η μηχανή, αυτόματη συγκολλώντας μηχανή, προηγμένη μηχανή δοκιμής και χτίζει επίσης ένα σκοτεινό δωμάτιο IES και ένα σύγχρονο εργαστήριο παραγωγής, τα οποία πέρασαν ISO9001: πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του 2008.

 

ZLONE έχει αναπτύξει επίσης τον τρόπο μας ποιοτικού συστήματος επιθεώρησης φωτισμού των οδηγήσεων, εφαρμόζουμε τους προηγμένους ελεγκτές θερμοκρασίας, τους ελεγκτές φωτεινότητας και τα φωτοηλεκτρικά όργανα για να διευθύνουμε την ακριβή δοκιμή όπως: η τάση αντιστέκεται, απόδειξη κλονισμού και δοκιμές διάβρωσης… ect. Όλες οι διαδικασίες μας είναι διεθνές πρότυπο επικυρωμένο. Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας έχουν το CE, ROHS, TUV, GS, ETL/UL εγκεκριμένα και πολλές άλλες διεθνείς πιστοποιήσεις.

 

Η ειδική ομάδα Ε&Α μας έχει την άφθονες γνώση και την εμπειρία στα ηλεκτρικό συστατικά & LEDs, το πρωτότυπο Dialux, τη θερμική διαχείριση και το βιομηχανικό σχέδιο. Είμαστε σε θέση τα νέα μοντέλα και ολοκληρώνουμε ένα δείγμα για σας μέσα στις ημέρες 10-15working. Όλα τα σχέδια ακολουθούν αυστηρά τις ηλεκτρικές ασφάλειες προτύπου UL και της ΕΕ και την οδηγία cErp.

 

ZLONE έχει την άριστη υπερπόντια ομάδα πωλήσεων και μεταπωλήσεων. Εξάγουμε στη νότιες Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ωκεανία. Ολόκληρη η ομάδα μας θα κρατήσει στην παροχή της καλύτερης υπηρεσίας στους εκτιμημένους πελάτες μας. Καλωσορίζουμε θερμά τους πελάτες από εσωτερικό και συνεργαζόμαστε στο εξωτερικό με μας για το αμοιβαίο όφελος και την κοινή ανάπτυξη. 

 

Δίκτυο πωλήσεων

SHENZHEN ZLONE LIGHTING CO.,LTD

Οργανωτική δομή:

SHENZHEN ZLONE LIGHTING CO.,LTD

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Ιδρυμένος το 2008, αρχισμένος ως PCB & κατασκευαστής και εξαγωγέας PCBA στον οδηγό PCB των οδηγήσεων και των οδηγήσεων.

Shenzhen ZLX Technology κοβάλτιο Ltd το www.zlone.cn

Στο τέλος του έτους 2010, εμείς οργάνωση ένα εργοστάσιο στο φως των οδηγήσεων. 

 

27 Ιουλίου 2011, η Co. ΦΩΤΙΣΜΟΎ SHENZHEN ZLONE, ΕΠΕ καταχώρησε formly στο HK και λειτουργία έναρξης

SHENZHEN ZLONE LIGHTING CO.,LTD

SHENZHEN ZLONE LIGHTING CO.,LTD

 

23 Μαρτίου 2012. Η τοπική επιχείρηση εγγράφηκε σε Shenzhen.

SHENZHEN ZLONE LIGHTING CO.,LTD 

 

 

SHENZHEN ZLONE LIGHTING CO.,LTD SHENZHEN ZLONE LIGHTING CO.,LTD SHENZHEN ZLONE LIGHTING CO.,LTD SHENZHEN ZLONE LIGHTING CO.,LTD SHENZHEN ZLONE LIGHTING CO.,LTD SHENZHEN ZLONE LIGHTING CO.,LTD
1 2 3 4 5 6
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : ZLONE

Ετήσιες πωλήσεις : 8000000-10000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Πλήρης φωτισμός κόλπων των οδηγήσεων UFO για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Πλήρης φωτισμός κόλπων των οδηγήσεων UFO για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Πλήρης φωτισμός κόλπων των οδηγήσεων UFO για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Πλήρης φωτισμός κόλπων των οδηγήσεων UFO για τις πωλήσεις